MIS ASI SEE ACCESS BARS® PÄRISELT ON?

Screen Shot 2018-10-15 at 20.27.02

Olen pikalt mõelnud selle postituse peale. Just nimelt sellepärast, et keeruline on inimestele seletada, mis asi on Access Bars®.

Tavaline selgitus kõlab järgnevalt. Meie peas on 32 punkti mida kutsutakse Access Bars® iks. Neid punkte puudutades saavad lahustuda ja vabaneda meie kehast kõik kinnistunud vaatepunktid, uskumused ja tõekspidamised, mis meid seni piiranud on. Halvimal juhul on see parim peamassaaž, mida kunagi kogenud oled, kuid parimal juhul muudab see seanss su elu igaveseks.

Tegelikult on võti kerguses. Access Bars® toob endaga kaasa kerge oleku. Teisisõnu paneb ta sinus energi liikuma ja kui energia liigub, siis ka kogu su elu liigub lendleva kergusega. Juhul, kui oled varasemalt erinevate vaimsete praktikatega tegelenud, siis kindlasti tajud koheselt Access Bars® mõju. Kes pole mitte kunagi kokku puutunud, siis võib tajumine veidi aega võtta, kuid ei pruugi.

Miks on energia vaba liikumine üldse oluline? Ummistus energiaringes tekitab füüsilises kehas haiguseid, kuid segatud on ka vaimne olek, seda tunneb hästi seisakuna. Kindlasti on tuttav mõni hetk elus, kus oled tundnud, et mis nüüd edasi. Minu viimane näide oli coachingu lõpetamine, sest tunne enam ei kutsunud neid läbi viima. Peas keerles mitmeid kordi, et mis siis Siseminast saab, sest enamus teab ju seda läbi coachingu ja workshoppide. Sellegipoolest tegin otsuse ära ja kõik ülejäänu loksus iseenesest paika universumi toel. Õiged kehaprotsessid tulid ellu täpselt õigetel hetkedel ning vaikselt kavab ka kliendibaas. Ma olen siiralt õnnelik tänu sellele otsusele – lõpetada vana ja alustada uuega. Need valikud ja otsused saavad tulla ellu imelise kergusega ainult siis, kui energia voolab meis vabalt. Hetkel, kui enam ei voola, siis tekibki tujukus ja teistele hinnangute andmine ning üleüldine kujutelm, et mitte midagi ei lähe nii nagu vaja.

Access Bars®i eesmärk on jooksutada meie barse ehk energiapunkte ja stimuleerida neid avades nii energiavoolu ja kustutada elu/elude jooksul kehasse salvestatud vaatepunktid, hinnangud, negatiivsed emotsioonid ja piiravad uskumused, mis sind praeguses elus tagasi hoiavad.

Mida ma saan olla, teha, omada, luua või genereerida, mis teeks mu elu ja maailma paremaks kohaks?

Tagasiside seansi järgsel päeval:

“Eile oli mega, pole ennast nii hästi tundnud ma ei tea mis ajast, kõik voolas, üli pehme ja mõnus. Kogu keha surises ja tundsin kuidas energia igas keha osas liikus 🙂 
Täna on veits teisiti, hommikul lõi reaalsus kurikaga näkku ja kiskus mind kohustustesse, keha tunneb end endiselt hästi aga töised kohustused on nagu võõras vibratsioon mis ei taha minu olekuga sulanduda. Muidu on vinge, tunnen endiselt kuidas energia peopesades suriseb ja teeb näpud soojaks. ;)” – Sergo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s