Olge ettevaatlikud, mida te soovite, see võib täituda: kohtumine Tony Robbinsiga ja hirmu ületamine

Olge ettevaatlikud, mida te soovite, eriti kirjutate! Hea lugeja, otsustasin Sinuga jagada lugu, kuidas jõudsin Anthony Robbinsi “Unleash the Power Within” koolitusele, mis seal üllatavat juhtus ning millist hirmu ületasin juba koolituse teisel päeval. Elu on tõepoolest seiklus! Unustamatud neli päeva Londonis! Aeg, mille sisse oli pakitud rohkem kogemusi, üllatusi ja enesületusi, kui mistahes ürituse puhul enne seda.

Paar aastat tagasi muutus mu elu ( ja sellega koos mina ise) täielikult. Korraga lagunes vana suhe ja kaotasin töökoha. See meeletu valu, mis sellega kõigega kaasnes, sundis mind oma elu täielikult ümber mõtestama. Kõige raskematel hetkedel leidsin inspiratsiooni ja meelekindlust enda suurest eeskujust – Tony Robbinsist. 2016. sügisel kinkisid vend ja õde mulle tema raamatu “Ärata endas hiiglaslik vägi”. Seal oli peatükk eesmärkide mõjujõust. Eesmärke olen elus seadnud alates 2013, kuid kunagi polnud kirjutanud sellist suurt eesmärki. Kirjutasin, et lähen 2017. aastal “Unleash the Power Within” koolitusele, kuigi tol hetkel polnud see kuidagi mõeldav, lisaks kohtun Tony Robbinsiga silmast-silma ja räägin temaga……..

2017. aasta esimesel poolel muutus kõik. Tänu soodsale tehingule avanes esiteks võimalus minna UPW-le Londonisse. Ei kõhelnud hetkekski! Lapsena meedisid mulle mudellennukid. Aastate jooksul õppisin ma lendamist ja kõrgust mingil põhjusel kartma. Kuigi siiani väike hirm sees, tundsin see kord end lennukis mugavamalt. See on minu jaoks kindel – kui soovin elada oma elu täielikult, siis pean ennast panema olukordadesse, kust väljapääsemine on võimatu. Tony ütles: “Hea sõber on see, kes ei kiida ainult kõike, vaid esitab sulle väljakutseid”. Minu hea sõber Sergo ostis mulle pileti London klaasgondlile, millega sõitsime kõrgelt üle Thames´i jõe. Äraütlemine polnud võimalik. Algne väike kartus asendus suure tänutundega hiljem, kuna olin hirmu ületanud.

 Koolituspäeva kolmandal hilisõhtul tehakse pakkumine. Elus pole enne olnud olukorda, kus otsus tuleks nii selgelt ja ilma mingisuguse hirmuta. Selgus, et pakkumise nõustumisega avaneb võimalus minna kohe Tony Robbinsiga grupifotole. Ootame koos kahekümne inimesega laval Tonyt, kui järsku haarab mu õlast jõuliselt hiigelsuur kämmal. Pööran ümber ja seal ta on, hiiglase mõõtu Tony – naeratab ja küsib mu järgi. Edasine on juba ajalugu. Unistage suurelt, sest kõik on võimalik – nüüd usun seda täielikult.

Edu sünnitab uut edu eelnevate edukate kogemuste pealt. Edaspidi julgen veelgi suuremalt mõelda ja unistada! Soovitan Sul sama teha

Risto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s