Nahahoolduse ABC

Hiljuti tegime oma esimese iluteemalise workshopi koostöös Brena Fitnessi ja CrazySimpleLife‘ga. Tõsiselt põnev ja teadmiseid täis õhtu tuli sellest. Kindlasti on neid inimesi veel, kellel see näohooldamine tundub segane teema. Üritan selle võimalikult lihtsate sammudena sulle ära seletada. Loomulikult tuleb jälgida, mida sa sööd või kuidas mõtled, kuid nahk vajab sellegipoolest ka lisahooldamist, et ennetada lotendavat nahka tulevikus. Mis aga on kõige olulisem?! Nii mehed kui naised peaksid näohooldusega tegelema.

Kuidas õigesti hooldada?

NB! Kõik vedelikud ja kreemid tuleb kanda näole suunaga seest välja.

Samm 1 – valmista ette

Kanna näole piim või pesugeel, see avab poorid. Kindlasti ära unusta seda maha pesta enne järgmist sammu. Mina unustasin ja sellega tekkis mulle suu ümber võru, mis küll paari päevaga taandus, aga see ei ole nahale sugugi hea. Näonaha puhastamine meigist, surnud naharakkudest ja muust mustusest võimaldab nahahooldustoodetel paremini imenduda ja tagada optimaalsed tulemused.

Samm 2

Kanna näole toonik, see ahendab poore ning värskendab nahka.

Samm 3

Silmaümbruskreem, seda kanna ainult kulmuluu peale. Kreem “ronib” ise edasi silma vajaliku osani.

Samm 4 – erguta

Seerum – aitab kreemil imenduda ning suurendab kreemi mõju. Kiirel hetkel võib seda kasutada ka aluskreemina jumestuskreemile.

Samm 5 – niisuta

Päevakreem või öökreem olenevalt, kas sa teed õhtu- või hommikuhooldust. Kindlasti jälgi, et teed mõlemat. Päevakreemi eesmärk on nahka niisutada terve päeva vältel, samas öökreemi mõte on toita puhkeolekus naharakke sügavuti.

Samm 6

Huulekreem või – balsam suu niisutamiseks.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s