Mirko Miilits: Mõtlemisega elu parimasse vormi

Motivatsiooniloeng mõtlemisega elu parimasse vormi Personaaltreenerist hea tuju mootor Mirko Miilits (www.mirkomiilits.ee) toob kuulajateni praktilise loengu positiivse mõtlemise tähtsusest parimasse vormi saamisel.

 

 

 Jutuks tulevad teemad nagu näiteks:

– Kuidas seljatada igapäevane laiskus ja viitsimatus?

– Mida peale hakata stressiga ja miks see meid paksuks teeb?

– Kuidas leida tahtejõudu ja püsivust?

– Kui oluline roll on mõtlemisel kõhurasvadest vabanemisel?

– Kuidas seljatada trennipaus ja tagasi rajale saada?

– Mugavustsoonist välja!

Üheskoos jõuame rohkem kui üksi – jagamine rikastab (mõtte)maailma – mõte siis selles, et meil kõigil on midagi anda ühiskonnale, endale ja teistele ning kõigil ka midagi saada. Mina jagan oma kogemust ja läbielatut, mis võiks mõnda aidata teeots jälle üles leida. Loeng tuleb gemüse motivatsioonist ja tervislikust eluviisist. Ma lähenen enese avastamisele ja potentsiaalile läbi trenni, toitumise ja mõtlemise. Kindlasti minu loengu ajal võiks kõigil olla kirjutusvahendid käepärast. Loeng “Mõtlemisega elu parimasse vormi” – mõte on kõige alus.

 “Mõttest algab kõik ja mõtlemise treenimine on minu jaoks alati esimene prioriteet, kui inimesel on soovi heasse vormi saada. Targad küsimused ja ausad vastused annavad meile endast detailse ülevaate, mille põhjal saab igaüks just temale vajalikud sammud paika panna,” räägib loengu korraldamise tagamaadest treener. Kõikidel soovijatel on lisaks võimalik mõõta oma kehakoostist, mis näitab ära keha rasva ja lihaste osakaalu, bioloogilise vanuse, sisemiste rasvade taseme ja palju muud. “Tõeline elu pidavat algama mugavustsoonist väljaspool,” lisab Miilits.

Hea tujuga tulemusteni – Tervislik toitumine ja kaalust alla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s