VaimuKeha Täisväärtusliku elu konverents “VaimuKeha” – Miks & Milleks?

 

Palju on tulnud küsimusi, mis on VaimuKeha konverents ja kuidas see meiega seotud on. Otsustasime pikemalt sel teemal meie blogis rääkida. Nimelt teevad Sisemina & Brena Fitness koostöös ühe põneva terviseteadmiseid täis pühapäeva. Vaatame, kuidas vaimne ja füüsiline tervis omavahel paremini läbi saama panna. Meie eesmärk on aidata inimesi juba noores eas jõuda täisväärtuslikult elamise saladusteni.

Meie Keha ja Vaim on kõige suuremaid ja tugevamaid funktsioone siin ilmas. Tea, et kõik saab alguse sinust endast. Maailma Terviseorganisatsioon kirjeldab vaimset tervist kui heaoluseisundit, milles inimene realiseerib oma võimeid, tuleb toime igapäevase elu pingetega, suudab töötada tootlikult ja tulemusrikkalt ning on võimeline andma oma panuse ühiskonna heaks. (WHO 1986) Vaimne tervis tähendabki kokkuvõtvalt seda, kuidas me mõtleme, tunneme ja eluga toime tuleme. Kui tihti oled Sina mõelnud, et tõeline naeratus on vaid väline avaldus inimese sisemisest seisundist? Või kuidas meie mõtted mõjutavad meie tervist ja enesetunnet? Täisväärtusliku elu konverentsil aitamegi tuua välja erinevaid variante, kuidas vaigistada igapäevane müra (mõtted) ning vaadata enda sees ringi; kuidas mitte anda hinnanguid ja kuidas tunda end väärikana. Selle kõige juures räägime ka õigest toitumisest ja treeningust – terves kehas terve vaim!

Meie esinejad vastavad kindlasti antud küsimustele ja loomulikult jagavad palju nippe, kuidas siis ikkagi elada täisväärtuslikku elu. Kõik oma tervise eksperdid avaldame erinevatel aegadel, sest tahame ju meiegi põnevust üleval hoida 🙂 Hetkel on kõva häälega välja kuulutatud kolm tegijat: Teet Torim; Sirle Truuts ja Kreet Rosin. Kolm nime on veel tulekul, seega soovitame tulla meie FaceBooki lehte jälgima.

 Kes astuvad lavale?

Sirle viib läbi enesearengu koolitusi ja usub tugevalt, et meie kasv, areng ja unistusteni jõudmine on meie endi kätes. Lisaks on tal hetkel käsil holistika instituudis terapeudi kutse omandamine.

Kreet on armastatud kirjanik ja vaimse tervise edendaja, kes igapäeva elus juhindub valikute tegemisel sisemisest tarkusest mitte ratsionaalsest meelest. Lisaks lahkus ta ärimaailmast, et õppida terapeudiks.

Päeva jooksul saab koguda rohkelt tarkus ja kindlasti ei jää päev huumorita. Terve põneva päeva moderaatoriks on nimelt Rauno Meronen, kes on tuntud improgrupi Ruutu10 eestvedaja. Tema usub, et naerul on suur mõju inimeste vabastamisel nii kehaliselt kui vaimselt.

Tule kohale ja saa põnevaid teadmisi oma ala spetsialistidelt – 22.01.2017.

Lisainfo: https://www.facebook.com/events/1194351960638838/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s