Inglid ja ükssarvikud

 

Eile käis Sisemina VATEK 2016  vaimse tervise kuu raames toimuvas “Tasakaalu & harmoonia” töötoas. Marrit Murre alustas 2h loengut lausega: “Jah, ma räägin inglite ja ükssarvikutega”. Kogu hingemaailm ju tegelikult ongi muinasjutuline 🙂

 

Workshopi jooksul käisime üle kõik 5 reiki põhimõtet, mis tegelikult vägagi kattuvad meie endi mõtete ja Siseminas käsitletavate teemadega. Oli tõsiselt hea kuulda, et ka seal rõhutati, et kõikide suhete baas on hea suhe iseendaga. Kui iseendasse uskuda ja olla positiivne, siis oleme ka universumi pool alati toetatud.

Maagilise reiki põhimõtted:

1) Just täna ma valin viha asemel olla leebe, armuline, andestav. Me ei tohiks anda hinnanguid, sest tegelikult me ju ei tea, mida see teine inimene tegelikult on pidanud läbi elama.

 2) Just täna ma valin anda vabaks muretsemise ehk täna olen usaldav. Usalda elu ja ole kindel oma valikutes.

 3) Just täna austin kõiki oma õpetajaid – kõiki inimesi, kõiki elusolendevid ehk täna olen sõbralik kõikide elusolendite vastu. See on oluline, et me ei suruks teisi inimesi iseenda raamidesse. Igaühel meist on õigus oma tantsu tantsida.

4) Just täna olen kõigis oma tegemistes aus ehk täna teen hoogsalt oma tööd. (s.h ka vaimset tööd) Pole mõtet kurta, et asjad on halvad. Tule ära või muuda olukorda, sest alati on mingi teine võimalus.

5) Just täna valin olla tänulik kõigele elavale ehk täna olen tänulik kõigi mulle osaks langenud õnnistuste eest. Tänulikkus tõstab väga tugevalt meie energiat ja samal ajal teeb meid õnnelikuks. Meie õnn ei sõltu välistest teguritest, vaid tuleb meist endist. Mille eesti Sina täna tänulik oled??

 Võta vastutus oma enda elu eest, ole rõõmus ja eelda alati parimat. Me oleme praegu mingis elu punktis ainult tänu meie endi tehtud valikutele. Kui me pole rahul, siis vähemalt teame, mida teha, et jõuda rahuni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s