Tegele teadlikult oma minapildi arendamisega

Eile toimus Viru Keskuse Rahva Raamatus Kreet Rosina uue raamatu “Mina olen väärtuslik” tutvustus. Tema ettekanne oli väga põnev ja keskendus sisemisele lapsele. Põhimoto siiski jäi üllatuslikult samaks, mis meilgi – tegele teadlikult oma minapildi arendamisega.

Saal esitas talle vaid ühe küsimuse ning see palus naisel oma hommikut kirjeldada. Kreeda päev algab sõrmedest ja varvastest energiakanalite avamisega. Tõmbab igat sõrme suhteliselt tugevalt 2x ning üritab end varvastega edasi tõmmata. Sinna otsa joob ta klaasi vett ning meditatsioon võib alata.

See eilne vastus viis mind tegelikult mõttele uurida, millal algab Sinu päev. Kas kell 6:00; 8:00 või 9:00? Kui tihti Sa siiski mõtled sellele, et tegelikult ei alga Sinu päev mitte üldse siis, kui ärkad? Päev algab siis, kui Sa magama lähed. Just nii! Ja sel hetkel tehtav määrab ära järgmise 24h olemuse. See ongi peamine põhjus, miks me Siseminas juhime tähelepanu panna kirja 3-5 tänulikkust just õhtuti, sest siis uinud Sa positiivse emotsiooniga ning ka hommik tuleb samal heal lainel.

“Vaheta oma ootused tänulikkuse vastu ja kogu sinu elu muutub.” – Tony Robbins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s