Miks me vajame katsumusi?

Katsumused külastavad meid ikka sel hetkel, kui meil läheb hästi. Mitte kunagi ei ole me tegelikult nende jaoks valmis, kuid tõde peitub selles, et takistuste ületamine teeb meid isiksusena ainult tugevamaks. Tegelikult on ju ainuõige, et universum paneb meid proovile, kui meil on eesmärk, milles soovime parimat tulemust saavutada, sest edu ei peagi kergelt tulema. Takistust ületades selgub tõde, kas eesmärk oli päriselt Sulle mõeldud või tegelikult pididki loobuma, sest Sinu jaoks on ees ootamas hoopis midagi muud. See aga selgub kahjuks alles tagasi vaadates. Tuleb lihtsalt uskuda, et kõik siin maailmas juhtub põhjusega.

​​Aasta 2007 oli üks minu elu raskemaid, sest kannakõõluse põletiku tõttu pidin lõpetama oma tolleaegse tantsukajäär, mis oli senini ainus maailm, mida ma tundsin.  Nimelt olen pool oma elust võistlustantsuga tegelenud ning loogiline jätk sellele oli suunduda peale keskkooli Taani koreograafiat õppima.

Sporditauma aga viis mind hoopis operatsioonile, sest takistas kõndimist, mis omakorda nullis ära kõik eelnevad mõtted seoses erialavalikuga. Tollest aastast mäletan ainult pisarate voolamist erinevate arstide uste taga. Ma ei mõistnud, millega olen sellise karmi karistuse ära teeninud. Praegu tagasi vaadates on selge, et see oli kõige parem lahendus, et jõuda siia, kus ma praegu olen. Vastasel juhul ma ei oleks tantsimsest loobunud ja kes teab, mis elu ma oleks elanud. Bakalaureus viis mind IT-maastikule ja end seal arendades olen hoopis palju vingemaid väljakutseid läbi elanud; mitmetel välismaistel koolitustel osalenud ning idufirmade maailmast sügavad teadmised omandanud ja Sisemina loonud.

Usalda oma elu ja pea meeles, et ärritust on lihtne asendada meeldiva tundega. Ära kahjusta oma keha. Õpi seda austusega kohtlema. Ära suhtu oma kehasse kui vahendisse. Kasuta targalt oma elujõudu ja energiat, et ellu viia oma teekond. Isegi, kui sa praegusel hetkel elu keerdkäike võib-olla ei mõista. Hoolimata sellest on tegelikult praegune hetk täis õnne ja rõõmu. Kui oled tähelepanelik, siis Sa ka näed seda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s