Mida põnevat arutas Sisemina grupp 3?

Quotefancy-14260-3840x2160

Sisemina Grupp 3 alustas rõõmasalt eile õhtul. Loomulikult jutustasime taaskord üle aja, kuid hea seltskonnaga aeg alati lendab. Tegelikult saamegi ainult läbi testimise oma workshopi mugandada ja teha inimestele üha meeldivamaks. Otsustasime 2 küsimust välja võtta, sest arutelu läheb ka nendeta väga kenasti 🙂 Testimise peamine eesmärk ongi avastada puudused, leida vead ja need parandada.

Õhtu jooksul lendas mõtteid erinevasse suunda, aga otsustasime jagada ajaplaneerimisega seotud pärli. Alati tuleks endale võtta ainult nii palju toimetusi, kui suudad meeles pidada. Märkmik on hea ja Google Kalender samuti, kuid hetkel, mil hakkad sellest sõltuma, kaotad oma ajataju ja kontrolli elu üle. Tegelikult lähevad meil meelest ära ainult need asjad, mida ei tahagi meeles pidada.

Teine väga oluline mõte oli seotud harjumustega. Me kõik oleme mingi negatiivse harjumuse ohvrid, mis meile ei meeldi, aga ikka kipume endale vabandusi leidma. Ükskõik, millega või mis situatsiooniga tegu! Ära karda lahti lasta sellest, mis sind tegelikult ei rahulda. Loodus tühja kohta kunagi ei salli ja peagi tuleb uus ning parem lahendus.

Screen Shot 2016-03-08 at 11.02.30

Puudutatud sai ka lõõgastumise temaatika. Tuli välja, et mõnel aitab koristamine lõõgastuda, aga teisel hoopis Katariina Kail jalutamine. Kolmandale oli Sisemina workshopil olemine iseenda ajaks.

Tänase postituse lõpetame hoopis humoorikal toonil. Üks neiu avaldas siirast rõõmu, et Rocca Al Mare My fitness avatakse kell 7:30. Selle peale tuli sõbralik kommentaar, et Reval Sport on juba 6:00 lahti, oleks aeg kolida.

P.S. Pühapäevasesse gruppi on veel vabu kohti! Alustame 20. märts, kell 13:00. Registreerida saad, kui saadad sõnumi läbi meie FB lehe: https://www.facebook.com/sisemina/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s