Kui tihti annad Sina alla?

751-do-not-give-up-the-beginning-is-always-the-hardest-keepIgapäevaselt valikuid tehes ei tea me kunagi kindlalt, mida mingi otsus endaga kaasa toob. Eriti, kui peame langetama suuri ja olulisi otsuseid hakkame me endas kahtlema. Tegelikult ei ole otsused mitte midagi muud kui hirm tundmatu ees. Lihtne on ju teha pidevalt seda, millega oled harjunud. Võtame näiteks õhtuse trenni asendamise hommikuse joogaga või kohvijoomise asendamine värske smuutiga.

“Sa oled nagu elav surnu, kui elad turvalises sadamas ja klammerdud tuttavate asjade külge. Hakka jälle elama, ja su süda hakkab jälle lööma” ~Robin Sharma.

Iga uus algus näib keeruline. Kas Sa oled mõelnud, mis meid takistab? Meid ei hoia tagasi raskused, vaid meie suhtumine neisse. Tõeliselt ohtlikku vaenlast ei ole mõtet otsida enda ümbert, vaid enda seest.

Üldiselt hindavad inimesed oma teekonna pikkust valesti. Teekond eduni on kõigest nii pikk, kui pikk on vahemaa Sinu parema ja vasaku kõrva vahel. Sinu mõte on see, mis sind tihti takistab. Selle nn. hääle taltsutamine algab hetkest, mil Sa saad astuda välja oma peas toimuvast ja näed endas toimuvat objektiivselt. Kindlasti nõuab see tööd ja harjutamist, kuid ainus viis hirmust üle saada on piisav kord antud probleemiga silmitsi seista.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s