Kolmas üks-ühele kohtumine

Quotefancy-15596-3840x2160

Täna oli väga huvitav ja arendav kohtumine ka minu jaoks. 🙂

Kolmandaks korraks andsin ma noormehele küsimused, mida ta pidi uurima erinevate erialade kohta- nendeks oli IT ja kehakultuur. Meele tegi rõõmsaks see, et ta oli tublisti kodutöö ära teinud. Noormees oli otsinud palju informatsiooni nende erialade kohta ja rääkinud tuttavate/sugulastega, kes õpivad nendes valdkondades.

Sellel kohtumisel tegime Skype kõne Maiga, sest ta on õppinud IT kolledžis. Mai rääkis miks ta valis just selle eriala, miks selle kooli ja mis on IT töövõimalused pärast kooli lõpetamist. See pani noormeest aina rohkem huvituma IT õppimisest.

Järgnevalt panime paika, et noormees osaleb avatud uste päeval ja tudengivarjunädalal, mis on märtsis nii TTÜ’s kui ka TLÜ’s. Sellisel juhul on tal võimalik selgusele jõuda, mis elu suuna valikud ta teeb pärast lõpetamist.

Vinge oli see kui noormees ütles lõpus: “Tore on sinuga kokku saada, sest sa oskad mind aidata ja sa suunad mind tegevustele, mida ma ise ei teaks teha”.

Järgmised kokkusaamised on läbi Skype vahenduse ja hoian tal ikka silma peal, et ta täidaks oma eesmärke, mida lubas eelkõige endale. Noortele on nii tähtis, et neid kuulatakse, aidatakse ja suunatakse läbi nende soovide ja vajaduste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s