Mis on hirm?

Screen Shot 2016-02-17 at 09.27.46

Oled sa kunagi mõelnud, miks sa midagi kardad? Võtame näiteks ämblikud. Enamikele inimestele nad ei meeldi ja mõned isegi kardavad neid puudutada. Miks see nii on? Põhjus on lihtne – teised inimesed ütlesid sulle pisikesest peale, et ämblikke tuleks karta.

Hirm on illusioon = negatiivne kujutlusvõime

 

Kas sa mäletad viimast korda, kui sa tahtsid midagi teha, kuid siiski ei teinud? Mis sind takistas?

Hirm on meie endi loodud ja ainult meie ise anname sellele võimu kasvamiseks. Me anname võimu, sest hirm tundub meile väga usutav. See tundub reaalne, ilmneb reaalne, kuid lõppude lõpuks see ei ole reaalsus. Sina ise suudad ja saad suunata oma mõtteid. Meil on õigus hirmu mitte toita ja nii saad hävitada illusiooni negatiivsest mõttest.

Hea viis muuta hirmudest lahti ütlemine lihtsamaks on  rakendades “20-sekundi reeglit”.  20 sekundit on aeg, mil meie mõistus ei ole veel situatsiooni “üle mõelnud”. Kui kasutad seda aega tegutsemiseks, siis sa ei tunne hirmu. Muutes see tava harjumuseks, siis lõpuks hävitad kõik oma hirmud ja sul ongi positiivsem elu.

Jookse pigem oma hirmude suunas, kui nende eest ära, sest teisel pool su suurimaid hirme on su parim elu. Kui sa ei jookse oma hirmude müüri suunas, siis ei leia sa kunagi ka isiklikku vabadust. Vabadus elab teisel pool su hirme.

“Mis kontrollib sinu tähelepanu, juhib sinu elu!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s