Sisemina teine kohtumine Kristiine Gümnaasiumis

12736543_10209061228833984_1871580536_o.jpg

Me olime ülimalt positiivselt meelestatud sellest, et meie pisike grupike suurenes teise kohtumisega ja neiud leiavad aja ning soovi tulla kuulama seda omast vabast ajast. Sisemina workshop toimub nimelt esmaspäeviti, kell 16.30, kui koolitunnid on ammu juba lãbi.

Meie kõige suurem “hirm” koolidesse minemisel oligi see, et noored pole avatud ning nad ei räägi oma mõtetest ja tunnetest meile ehk võõrastele inimestele. Kindlasti ütlevad kõige peale: “Ma ei tea või ma ei oska sellele vastata”. Aga me olime siiralt rõõmsad selle üle, et meie illusioon, mida endile gümnaasiumi õpilaste kohta lõime, ei vastanud tõele. Lähtusime sellest, mida ise kümnendas klassis mõtlesime ja milliste noortega kohtunud oleme.

Kui palusime neil vastata mitmele küsimusele, et mis saaks siis kui nad juba see aasta lõpetaksid gümnaasiumi. Jällegi oli meie jaoks positiivne üllatus see, et kõik neli neiut vastasid teatud eriala, mis neile huvi pakub ja millega mõni on pisut ka kokku puutunud. Meie endi kokkupuuted 12nda klassi õpilastega on kujunenud pigem sellisteks, et väga vähesed teavad isegi enne lõpueksameid, kus suunas nende elu hakkab edasi minema, millistel “rongirööbastel” täpsemalt.

Me ei taha näida, et me oleksime justkui väga vanad, aga isegi meile tundub, et iga aasta möödub meeletu kiirusega. Vinge on see, kui kümnenda klassi õpilased juba praegu mõtlevad, mis saab pärast gümnaasiumi, sest seda kindlamalt ja julgemalt lähevad nad oma elule vastu. Keep going girls!

Aina põnevamaks ja huvitavamaks kohtumised muutuvad. Väga palju ka sellepärast, et meie harjume uue olukorraga, kus jagame oma teadmisi ja mõtteid enda eludest ja ka sellepärast, et neiud muutuvad iga korraga aina avatumaks. 🙂

2 thoughts on “Sisemina teine kohtumine Kristiine Gümnaasiumis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s